Servicii

Medic legist constatator

 

Certificatul se elibereaza in 24 de ore din momentul constatarii decesului. Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul Medico-Legal.

Îmbălsămare

 

Este foarte importanta deoarece este recomandata prin lege. Acest serviciu este obligatoriu in cazul depunerilor la capela sau pentru eliberarea autorizatiei de la SANEPID.

Recuperarea decedatului de la domiciliu

 

Recuperarea decedatului de la domiciliu cu targa speciala

Toaletarea

 

Reprezinta pregatirea persoanei pentru inmormantare sau incinerare (spalat/imbracat/barbierit/fardat) si se face de catre persoane specializate.

Declarare deces

 

Eliberarea certificatului de deces, adeverinţa de înhumare şi autorizaţia Sanepid ce trebuiesc eliberate, precum şi dosarul pentru ajutorul de deces, presupun drumuri anevoioase. Noi vi le aducem direct la domiciliul dumneavoastră.

Livrare sicriu și cruce

 

O gama completa de sicrie din diverse esente de lemn. Puteti cauta sicriele dupa categoria dorita (sicrie sociale, sicrie medii, sicrie de lux, sicrie pentru copii si sicrie pentru oseminte) sau dupa pretul sicriului.

Transport și manipulare

 

Transportul funerar il asiguram pentru persoanele decedate care trebuie inmormantate intr-o anumita locatie. Avem la dispozitie masini funerare autorizate care pot sa acopere toate necesitatile dumneavoastra.

Depunere la capelă

 

Dacă familia nu dorește ca priveghiul să se desfășoare acasă, trupul neînsuflețit se poate depune la capela cimitirului sau bisericii. De obicei, acestea sunt închise pe timpul nopții, însă agenția funerară poate colabora cu anumite biserici care oferă program non-stop al capelei, astfel încât să se poată realiza servicii funerare precedate de un priveghi neîntrerupt.

Parastas

  Parastasele sunt mesele care se fac pentru pomenirea mortilor in ziua inmormantarii, la trei zile, la noua zile, la patruzeci de zile si la un an. Aceste pomeni sunt compuse din mese la restaurant, coliva, pachete cu alimente si colaci.

Telefon: 0731 195 690

Call Now Button
Deschide chat
Cu ce te putem ajuta?
Buna ziua
Cu ce te putem ajuta?